Svenska

OP Etelä-Karjalan omatoimiset Hippo-kisat

31.5.2021
Omatoiminen suoritus

Haluamme kannustaa toimialueemme lapsia ja nuoria liikkumaan ja järjestämme perheiden iloksi omatoimiset Hippo-kisat. Voit valita lajisi mielesi mukaan: hyppää pituutta, heitä palloa tai kokeile perheesi kanssa tennistä tai suunnistusta, tai vaikkapa juokse valitsemasi matka. Mikä tahansa laji käy – pääasia että liikut.

Osallistu ja ilmoittaudu

Suorituksen jälkeen, ilmoita suorituksesta osoitteesta lyyti.in/hippo_kisat_2021, ma 31.5. – su 13.6. välisenä aikana. Voit halutessasi lähettää meille kuvan pienestä Hippo-kisailijasta joko Facebookin (OP Etelä-Karjala) tai Instagramin (@opetelakarjala) yksityisviestillä tai ilmoittautumissivun kautta. Julkaisemme kuvia pankin somesivuilla, joten lähettämällä kuvan meille annat luvan käyttää sitä pankin somekanavissa. Täytäthän jokaisen lapsen tiedot erikseen.

Pienille osallistujille jäätelö

Palkitsemme jokaisen Hippo-kisailijan sähköisellä jäätelökupongilla ja sähköpostiin lähetettävällä osallistumistodistuksella! Lähetämme Ärrän jäätelökupongin kaikille ilmoittautuneille, huoltajan puhelinnumeroon tekstiviestitse viikolla 24. Tekstiviestillä saa Pingviini-tuutin tai Puffet-jäätelön veloituksetta miltä tahansa R-kioskilta.

Kiitos, kun olet mukana! Mukavaa kesää!

Voit myös halutessasi julkaista suorituksen omaan julkiseen Instagram-profiiliin tägäämällä @opetelakarjala, aihetunnisteella: #hippoetäkisat. Jaamme julkaisuja, joihin meidät on tägätty (profiilisi tulee olla julkinen, jotta näemme tägäyksen).

Epäselvässä tilanteessa, otathan yhteyttä:

Mona Bebek,
010 258 5814
mona.bebek@op.fi

Etelä-Karjalan Osuuspankki