Svenska

Hippo-suunnistuskoulu Lahdessa 2022

19.4.2022
Lahti

Hippo-suunnistuskoulu on Suunnistusliiton, suunnistusseurojen ja OP:n paikallisesti toteutettamaa lasten suunnistustoimintaa. Harjoituksiin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista. Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu aloittelijoille ja jo pidemmälle ehtineille noin 6-16 vuotiaille tytöille ja pojille.

Lahden Suunnistajat -37 ja OP Päijät-Häme ovat osana yhteistyötään järjestäneet Hippo-suunnistuskouluja jo vuosien ajan. Laadukkaasti toteutettu ja monipuolinen suunnistuskoulu kerää vuosittain noin 100 harrastajaa eri ikäryhmiin ja on säilyttänyt suosionsa vuosien varrella.

Suunnistuskoulun harjoituksia on ympäri Lahtea ja ne ovat pääsääntöisesti maanantaisin. Harjoitus alkaa klo 18.00, ellei muuta ole sovittu ja päättyy n. klo 19.15 tai 19.30 ryhmästä riippuen.

LS-37 Hippo-suunnistuskoulun hinta on 115€ (kesäkausi 19.4.-18.10.). OP Päijät-Hämeen omistaja-asiakkaille ja heidän lapsille hinta on 110 €. Lisäksi lapsen tulee olla LS-37 nuorisojäsen (40€) ja hankkia suunnistuslisenssi (10€ alle 14v. / 20€ yli 15v.).

Suunnistuskoulumaksu sisältää mm:

  • Ryhmittäin suunnitellut harjoitukset/tapahtumat kauden aikana (n.20 kpl)
  • Ammattitaitoisen ohjauksen (n. 20 ohjaajaa)
  • Startti-/Tsemppi-vihkon
  • LS-37 pussukan
  • Bussikuljetuksen ja osanottomaksun Särkänniemi-suunnistukseen
  • Kompassi-tapahtumien osanottomaksut

Suunnistuskoulumaksu maksetaan Suomisportissa ilmoittautumisen yhteydessä. Lisenssi (ja mahdollinen vakuutus) maksetaan ostohetkellä SuomiSportissa. Jäsenmaksu maksetaan SuomiSportissa eräpäivään mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
https://www.ls37.fi/suunnistuskoulut/lasten-suunnistuskoulu/