Svenska

Hippo-pääsiäsisuunnistus 17.4.2022

17.4.2022
Lahti

Jo vuosikausien ajan pääsiäissunnuntaina on etsitty pääsiäismunia. OP Päijät-Häme ja Lahden Suunnistajat -37 järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen ja maksuttoman Hippo-pääsiäissuunnistuksen sunnuntaina 17.4.2022.

Kuinka pääsiäissuunnistus toimii?

  1. Lahden maastoihin piilotetaan yhteensä 10 rastia, joilla sijaitsee palkinto. Ensimmäinen rastilla vierailija löytää makean yllätyksen!
  2. Jokaisella rastilla on myös pankki- tai suunnistusaiheinen kysymys, johon vastaamalla voit jättää yhteystietosi ja saada pienen yllätyspalkinnon, vaikka varsinainen rastipalkinto olisikin jo noudettu. Kysymykseen vastataan QR- koodin avulla, varmistathan, että puhelimestasi löytyy QR-koodilukija!
  3. Vihjeet annetaan sunnuntaina 17.4. klo 10:00 Instagram storeissa OP Päijät-Hämeen (@oppaijathame), Lahden Suunnistajien (@lahdensuunnistajat37) IG-tileillä sekä tässä Hippo-pääsiäissuunnistus Facebook-tapahtumassa.

Luonnossa liikkuminen ja ulkoilu on tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Meillä Lahdessa luonto on puhdas, kaunis sekä lähellä. Haluamme tempauksellamme kannustaa perheitä yhteiseen reippailutuokioon.