Svenska

Osallistu arvontaan!

"(Pakollinen)" indicates required fields

Max. file size: 128 MB.

Säännöt

  1. Hippo-lehden arvontaan osallistutaan tekemällä Hippo-lehdessä annettu tehtävä.
  2. Arvonnan palkinto kerrotaan Hippo-lehdessä tehtävän yhteydessä.
  3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Hippo-lehden lukijat.
  4. Lähetä piirros- tai valokuva suoritetusta tehtävästä mieluiten hippo.fi/palkintotehtava-lomakkeen kautta. Voit myös lähettää sen postitse osoitteeseen Hippo-lehti, Genero Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.
  5. Kunkin Hippo-lehden arvontaan osallistumisaika alkaa lehden ilmestyessä ja jatkuu lehdessä ilmoitettuun päivämäärään saakka. Sen jälkeen palkinnot arvotaan kaikkien kisaan sähköpostilla tai postitse osallistuneiden vastaajien kesken.
  6. Voittajille ilmoitetaan voitosta annettuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, joka on liitetty palkintotehtävän yhteyteen.
  7. Hippo.fi/palkintotehtava-lomakkeen kautta lähetettyjä piirros- tai valokuvia voidaan julkaista hippo.fi-verkkosivustolla, ellei arvontaan osallistuja kiellä sitä erikseen kilpailuun osallistuessaan. Piirroksen tai valokuvan yhteydessä julkaistaan tekijän etunimi ja ikä.
  8. Arvonnan voittajien nimiä ei julkaista Hippo-lehdessä eikä hippo.fi-verkkosivustolla.
  9. Kilpailun järjestää OP Osuuskunta.
  10. Arvontaan osallistuvan henkilötietoja käsitellään Osuuspankin kampanjarekisterissä kuvatulla tavalla. Arvontaan osallistuvan henkilötietoja ei kerätä markkinointi-, myynti- eikä asiakassuhteen hoitotarkoituksessa. https://www.op.fi/tietosuoja/tietosuojaselosteet-ja-yhteystiedot/osuuspankin-kampanjarekisterin-tietosuojamalli

Katso muiden lukijoiden kuvat