Svenska

Hippo-lehden arvonta – säännöt

  1. Hippo-lehden arvontaan osallistutaan tekemällä Hippo-lehdessä annettu tehtävä.
  2. Arvonnan palkinto kerrotaan Hippo-lehdessä tehtävän yhteydessä.
  3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Hippo-lehden lukijat.
  4. Piirros- tai valokuva suoritetusta tehtävästä toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen hippo@a-lehdet.fi tai postitse osoitteeseen Hippo, 00081 A-lehdet.
  5. Kunkin Hippo-lehden arvontaan osallistumisaika alkaa lehden ilmestyessä ja jatkuu lehdessä ilmoitettuun päivämäärään saakka. Sen jälkeen palkinnot arvotaan kaikkien kisaan sähköpostilla tai postitse osallistuneiden vastaajien kesken.
  6. Voittajille ilmoitetaan voitosta annettuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, joka on liitetty palkintotehtävän yhteyteen.
  7. Lähettyjä piirros- tai valokuvia voidaan julkaista hippo.fi-verkkosivustolla, ellei arvontaan osallistuja kiellä sitä erikseen kilpailuun osallistuessaan. Piirroksen tai valokuvan yhteydessä voidaan julkaista sen lähettäjän etunimi ja ikä.
  8. Arvonnan voittajien nimiä ei julkaista Hippo-lehdessä eikä hippo.fi-verkkosivustolla.
  9. Kilpailun järjestää OP Osuuskunta.
  10. Arvontaan osallistuvan henkilötietoja käsitellään Osuuspankin kampanjarekisterissä kuvatulla tavalla. Arvontaan osallistuvan henkilötietoja ei kerätä markkinointi-, myynti- eikä asiakassuhteen hoitotarkoituksessa. https://www.op.fi/tietosuoja/tietosuojaselosteet-ja-yhteystiedot/osuuspankin-kampanjarekisterin-tietosuojamalli